Нуri mes flakëve për të ѕhрëtuar рunonjësit рor mbeti brenda! S’dihet fati i rojeѕ tek magazina në Kashar


Zjarri në magazinën e qendrës tregtare në Kashar vijon të jetë aktiv edhe mëngjesin e sotëm. Mësohet se ka mbe tur i bllokuar në flakë shefi i sigurisë Arjan Sela, 33 vjeç për të cilin s’ka ende asnjë të dhënë.

Gjatë mbrëmjes së djeshme, xhaxhai i rojes se ky i fundit është futur brenda magazinës për të nxjerrë kolegët e tij dhe ka ngecur brenda. Punonjësit e zjarrfikësve kanë hapur vrima me qëllim daljen e tymit që vazhdon të jetë prezent në objektin e djegur.joq

Leave a Reply