Наbit Ndriçimi: Linda më frikëѕon, duket e hekurt!


Takimi i parë mes Ndriçimit dhe Lindës ishte shumë emocionues.

Të dy konkurrentët u shfaqën të lirshëm me njëri-tjetrin. Ndriçimi tha se ndihet shumë mirë me Lindën, por shprehu një frikë, për faktin se Linda është e ftohtë.
Ndriçimi: Më shtin frikën, më dukesh e ftohtë
Linda: Mund të dukem, por në çift jo, nuk jam

Ndriçimi: Po më bën kurioz…
Linda: Jam si një beb në çift, më pëlqen të llastohem, por nëse kam siguri
Ndriçimi: Çdo mashkull e do një femër të fortë, por në të njëjtën kohë më frikëson.
Në studio, Linda tha se e shikonte që Ndriçimi ishte në siklet, por “ishte siklet i këndshëm”.
Top Channel

Leave a Reply