Наbit Ana: Do të votoj atë рarti që IegaIizon ѕhtëрitë рubIike!


Sot, në rubrikën “Trotuar”, në emisionin “E Diell”, u diskutua nëse duhet të lega lizohen shtëpitë publike në Shqipëri.

Ish-konkurentja e”Për’puthen”, Ana Kauri u shpreh pro legalizimit të se ksit, për të shmangur pros titu cionin e paligjshëm dhe të pa kontrolluar.
Sipas Anës, se ksi kundrejt page sës duhet të miratohet sa më parë, madje de klaron se, nëse “një parti do të premtonte legalizimin e shtëpive publike, do ta votoja në zgjedhje”.

“Më mirë ta pranojmë dhe të thy ejmë këto tabu njëherë e mirë”, shtoi Ana.
Shumica e të ftuarve, në këtë dis kutim, u shprehën pro lega lizmit të se ksit, ndërsa Shqipe Hysenaj, u shpreh kategorikisht kundërt. “Është skan daloze, nuk duhet të lejohet, unë jam për familjen”, u shpreh Shqipja. Madje, pranon se është më mirë që burrat të tra dhtojnë me komshinjtë, pa e kuptuar, se sa të shkojnë në shtëpi publike

Leave a Reply