Нарen dуert e zíѕë familja e 28-vjeςares shqiрtare që ja mo-ri jettēn burri: Iѕhte ѕhtatzënë 6 javëѕhe dhe la dy fëmijë jettímë


Familja e 28-vjeçares Irvana Hyka ka hapur dyert e m0rt-it pasi e reja u v r a nga bashkëshorti i saj, Dermokrat Medinaj.

E reja Ia pas dy fëmijë të m- itur ndërsa ishte shtatë-zanë me fëmijën e tretë. Familjarët shprehen se çifti nuk kishin pr0bleme dhe se ngj- arjen e kanë marrë vesh në mënyrë aksi dent-ale.

Ndërsa e reja nuk i kishte rrëfyer kurrë familjes që kishte pro bleme me bashkëshortin. Si bëhet e ditur ajo ishte 6 javëshe shtatē-zënë dhe dy fëmijët 4 dhe 6 vjeç kanë parë çdo gjë.

Leave a Reply