‘Мë dukeѕh biѕеkѕuaIe’, Теа tregon ekѕрerienсën me femra: E kam рrооvuar…


Tea ka vendosur sot t’u kthejë përgjigje pyetjeve të ndje kësve në Instagram dhe sigurisht që pyetjet për jetën e saj private nuk kanë munguar.

Një prej ndjekësve i shkruan Teas se i jep ndjesinë sikur është biѕеkѕuale. Ish-konkurrentja e “Përputhen”, i tregoi se e ka pr ovuar, por nuk e ka gjetur veten.

“Pse më jep ndjesitë e një bise ksuale?”, ishte pyetja.

“Do doja të isha, do doja të isha… E kam provuar gjithsesi, por s’ishte për mua”, ia ktheu Tea.

Sa i përket ndarjes nga Bearti, Tea tha se së shpejti do të flasë më gjatë për këtë.

E pyetur nëse ja vleu e gjithë kjo kohë, pasi u gjykua aq shumë nga publiku, Tea tha: “Me siguri jo, por çdo gjë ndodh për një arsye”.

Leave a Reply