Кoѕovari që “theu zemra” në Рërрuthen largohet nga emisioni


Prej dy ditësh Atdhe Xharavina ka munguar nga emisioni ku po merr pjesë dhe kjo mungesë e tij është vënë re edhe nga publiku jashtë që duket se janë shqetësuar për të.

Ditën e djeshme Atdhe vendosi t’i qetësonte të gjithë duke treguar arsyen e mungesës së tij.

Nëpërmjet një InstaStory Atdheu ka sqaruar se kohët e fundit ka pasur probleme me shëndetin (mesa duket edhe me ndjenjat) dhe premton se do të rikthehet sapo të bëhet më mirë.

Atdheu i falenderon të gjjithë ata që u interesuan për mugesën e tij duke thënë se ishte vetë ai që e kërkoi këtë shkëputje

Leave a Reply