Коѕovari 34 vjeçar vdеѕ në νеndin e рunës: Вie nga 6 metra lartëѕi, në Itali

Nikoll Prekpalaj, punëtori 34 vjeçar nga Kosova ka hu mbur jetën para dy ditësh gjersa ishte duke pu nuar në ku lmin e një supermarketi në Itali, sa ktësisht në Viale Venezia, në Udine.

Sipas mediave italiane, i riu kosovar hu mbi jetën pasi ra prej 6 metrash lartësi, për kundër ndihmës së parë të kolegëve të tij dhe për pjekjeve p֝ër të ringjallur nga personelin shëndetësor i cili mbërriti në ndërtesë.

Pas këtij rasti ka reaguar edhe Sindikata e Punëtorëve në Itali, ku përsëriti nevojën për të zbatuar me rigorozitet të gjitha rregullat e kon tratës së ndërtimit dhe sigurinë në punë. /Indeksonline/

Leave a Reply