Е dhim bѕhme: Nazlija ѕot do festonte ditëlindjen, djali që deѕhi t’ia dhu rојë vеѕhkën рër lotë me de dikimin


Më 3 janar të këtij viti ka ndë rruar jetë 19 vjeçarja Nazlije Sherifi, e cila po vua nte nga një së mundje e rëndë.

Për Nazlijen ishte organizuar ndihmë e madhe ku u mbl odhën të gjitha paratë e nevojshme.Madje, asaj i ofrou veshkën një djalë i ri, vetëm për të shp ëtuar. Mirëpo, teksa pr iste rezultatet e tr ans plantit, ajo nuk mbi jetoi.

Por, po të ishte gja llë Nazlija do ta festonte ditëlindjen, shkruan IndeksOnline.

Fjalët më të rënda për vde kjen e saj sot i ka thënë Vali. Ai madje ditëlindjen tas hmë të ndjerës ia ka festuar me një tortë.

Në vazhdim gjeni fotogradinë dhe poezinë e shkruar nga Vali kushtuar asaj.

Leave a Reply