Вukuroѕhja ruѕe mori vëmendjen në ndeѕhjen Ruѕi-Finlandë, komentatori i këndon live tifozeѕ (Pamjet)

Gjatë ndeshjes Rusi-Finlandë në “Euro 2020” ka ndodhur diçka interesante gjatë komentimit të nde shjes në një nga stacionet televizive në Arabi. Në momentin që gjatë transmetimit u shfaq një tifoze ruse, komentatori arab nuk ka mundur të rezistojë pa i thu rur disa vargje. Ndonëse ishte në transmetim direkt, ai ka nisur që t’i thotë fjalë të ëmbla bukuroshes.

“Ajri në zemrën time u rrit dhe u dashurova. Nuk është faji im, ishte aksidentale.Unë nuk kam asgjë tjetër në jetën time. Unë, zemra ime dhe gjithçka i përket asaj”, ishin disa nga va rgjet që komentatori tha në momentin që u transmetuan pamjet e bukuroshes.

Bukuroshja ruse mori vëmendjen e kamerave të ndeshjes nga qëndrimi, duke vënë në dukje trupin dhe këmbët e saj. Ndërkohë, ndeshja ka përfunduar me rezultat 1-0 në favor të Rusisë.

Leave a Reply