Вjonde dhe tepër bukurоѕhe, kjo ishte e fejuara ruѕе e konkurrentit të “Për’puthen” (Foto)


Konkurrenti i ri i “Për’puthen”, Rinian Leka, kishte treguar për lidhjen e tij të gjatë që kishte pasur më herët.
Ai ka qenë në lidhje me një vajzë nga Rusia dhe kanë jetuar jashtë vendit.
Faqja padorashka në Instagram ka publikuar fotot e Rinianit me ish të dashurën, ku thuhet qe ajo është një vajze ruse.

Në njërën nga fotot e publikuar shihet edhe unaza e vendosur në gishtin e katërt, që ngjallë më shumë dyshimet se dyshja kanë qenë të fejuar apo të martuar, gjë të cilën nuk e tregoi ai.

Leave a Reply