ВiII Gateѕ: Në fund të vitit 2022 kthehemi në normaIitet

Sipas miliarderit Bill Gates normaliteti në botë do të kthehet në fund të vitit 2022, pasi deri atëherë do të ketë më shumë vaksina për të lu ftuar pandeminë e ko rona virusit.

Duke folur për rrjetin britanik SkyNeës, bashkëthemeluesi i Microsoft vuri në dukje se me përshpejtimin e fushatës së vaksinimit në vendet më të pasura, të tilla si SHBA, dozat e vaksinave do të shpërndahen në vendet e tjera.

Ai nuk pret që makthi C0vid të përfundojë deri vitin e ardhshëm, por tha se ishte optimist se numri i rasteve C0vid do të kufizohej në ” numër shumë të vogël ” deri në fund të vitit të ardhshëm.

Miliarderi amerikan 65-vjeçar paralajmëroi, se përgatitja për pandemitë në të ardhmen është një “përparësi kryesore” dhe shprehu shqetësimin se makthi që po përjetojmë sot duhet të harrohet, ashtu siç ndodhi pas shpërthimit të Ebolas.

Leave a Reply