Вëri vakѕinën, Рëllumb Рiреro infеktohet me ko rona viruѕ


Mjeku Pëllumb Pipero është infektuar me ko rona virus. Edhe pse ka marrë dozën e parë të va ksinës, ai ka rezultuar pozitiv. Pipero ishte personi i tretë që mori vaksinën në Shqipëri, pas Najada Çomos dhe Edi Ramës.

Ai është duke u kuruar në shtëpi dhe gjendja e tij është e mirë.

Leave a Reply