Вëri рër Sр-itaI iѕh-Gruan, Sh-erri në FamiIje që çoi në V r а ѕ ј е n E Biznеѕmenit AIbert Krаѕniqi


AIbert Krasniqi, biznesmeni që dy sh0het se u v r a pasditen e sotme nga babai i tij Skënderi, ka qenë në kër-kim nga P0licia në lidhje me një rast të dhu unës fizike ndaj Besa Gashit, ish-bashkëshortes së tij.

V r a s j a e biznesmenit ka ardhur pas një pë rpIasje që ai ka pasur para prakisht me babanë e tij, i cili i kishte kërkuar që të d0rëzohej në P0lici pasi ai kishte ush truar dh u n ë ndaj ish-gruas së tij.

Ai kishte qenë i kërkuar nga P0licia e Kosovës, për veprën penaIe dh u n ë fizike, që kishte ushtruar ndaj ish-gruas, ish-miss Kosovës, Besa Gashi, me të cilën çifti ka dhe një vajzë. Madje P0licia kishte b a s t i s u r shtëpinë në kë rkim të tij.
Kishte bërë për spi tal ish-gruan, zbulohet she rri në familje

Para dy ditësh, u dha lajmi edhe mbi nda rjen e çiftit, të cilët vendosën t’i japin fund martesës së tyre disa vjeçare, shkruan Reporteri.net.

Leave a Reply