Вatuta e Mevlanit асаron shumë keq Ledjanën, çfarë tha ai (Fotot)


Takimi i Mevlanit dhe Ledjanës ishte plot emocione negative dhe pozitive.

Në fillim po ecte shumë natyrshëm dhe bukur, por një batutë mes tyre bëri që gjithçka të devijonte.

Ishte fjala ”burg” që solli mërzitjen e të dyve, sepse lidhet drejtpërdrejt me akuzat e publikut, ku thuhej se kishte të dashurin në një burg të Evropës.

Leave a Reply