Веаrti dhe Tea në një ѕhtrat, dalin раmje të reja


Pasi nëpër media janë duke qar kulluar disa fotografi ku shihen Tea dhe Bearti, ish-konkurrent i ‘Përputhen’ në një vend malor me borë duke u puthur.

Pas fotografive ka dalur edhe një video tjetër, ku shihet Tea dhe Bearti në një shtrat, afër njëri-tjetrit.

Ndërsa, përmes disa videove në InstaStory, Andi thotë se nuk ka shpjegim se çfarë po ndodh, dhe se së pari është duke pritur që të sqarohet me Tean, pastaj do të tregojnë se çfarë ka ndodhur.

Leave a Reply