“ВυdaIIa”, zbυIohet meѕazhi i fυndit që СаroIine i dērgoi baѕhkēѕhortit раra fυndit traаgjik

Detaje të reja da lin në dritë nga v ra sja e 20 vjeçares britanike, Carolinë në Greqi.

Ditën e sotme he tue sit shoqëruan për të marrë në pyetje burrin e vi kti mës, pilotin Babis Anangnostopolos mbi të cilin janë ngritur dy shi me.
Ndërkohë media greke “MEGA” thekson se autoritetet kanë në dispozicion të dhëna nga telefoni celular i 20-vjeçares, ku në mesnatën e natës tr agj ike mes çiftit mund të ketë pasur një gr indje.

Piloti 32-vjeçari ishte në katin e parë dhe Caroline në papafingo kur sh këm byen disa mesazhe ku krijohet përshtypja se çifti kishte një fë rkim. Në SMS-të e shkëm byera mes tyre, he tuesit kanë arr itur në përfundimin se ka fjalë që i re ferohen fërkimit, si “budalla”, etj.

Për këtë, por edhe për heqjen e kartave të kamerave të sigurisë dhe ndryshimet e regjistrimeve të orës biometrike që vi kti ma mbante në dorë, piloti grek duhet të japë shpj egime bindëse për he tue sit.

Mes autorëve të dy shu ar të vr as jes sipas medieve greke ka pasur edhe shqiptarë, por tashmë duket se ngj ar ja ka marrë një tjetër rrj edhë.

Leave a Reply