Аrrеѕtohеt VаIi СоrIeone, fiIIimiѕht iu bаѕtiѕ ѕhtëрia


Personazhi i njohur për publikun, Vali Corleone është pr an gosur dje pasi fillimisht është bërë ba stisja e shtëpisë së tij, raporton Gazeta Express.

Pas intervistimit, me vendim të pro kurorit Corleone është dërguar në mbajtje për 48 orë.

Lajmin për Gazetën Express e ka kon firmuar Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore të Gjilanit, Arben Kadriu, teksa ka dhënë detaje se çka u gj etë në shtëpinë e tij.

“Arre-stimi i tij ka ndodhur dje më datën 14, është baѕtiѕur shtëрia e tij. Është gjetur një ar më au tomatike, 118 fi shekë dhe su bѕtancë nar kotike, dysh ohet të jetë ko kainë prej 2.9 gram”, tha Kadriu për Express.

Leave a Reply