Аkѕídentí i rëndë në dalje të Lezhës, ndērron jettë në spital drejtuesja e automjetit/FOTO


Ka ndërruar jettë në spital shtetasja Elisabeta Gjopalaj, e cila u aksi-dentua ditën e djeshme në dalje të qytetit të Lezhës, në autostradën Lezhë-Milot.

Ajo ndodhej prej 24 orësh në gjendje k0me, në spitalin e Traumës, në Tiranë. Si pas0jë e aksi-dentit të rëndë ajo kishte pësuar shumë dëm-time dhe fatk-eqësisht nuk arriti të mbijetonte.

Si ndodhi aksi-denti?
Një automjet tip Range Rover është përpIasur me automjetin tip ‘Pego’, me të cilin udhëtonin vitima Elisaveta Gjopalaj dhe nëna e saj, shtetasja Dila Gjopalaj.

Fillimisht u dërguan në spitalin Rajonal Lezhë, por gjendja e rënduar e Elisabetës bëri që mjekët ta dërgonin me urgjencë në spitalin e Traumës në Tiranë.

Ndërsa drejtuesi i mjetit “Range Rover”, shtetasi K.S.,është shoqëruar në Komisariatin e P0licisë Lezhë, për veprime të mëtejshme.

Leave a Reply