Νgjarje e Rēndē! Shuhet Тrаgјíkíѕht 8-vjeςari Ѕhqiptar

Një djalë 8-vjeçar shqiptar ka ndērruar jettē në SpitaIin Universitar të Heraklios në Greqi, disa orë pas fluturimit nga Karpathos

Fëmija Spartak Arapi, kishte një pr0blem në zemër. Gj-endja e tij shëndetësore u konsiderua e r-ëndë dhe pasi ai nuk mund të trajt0hej nga mjekët atje, ishte e nevojshme që të transportohej në SpitaIin Universitar të Heraklionit.

Kështu që pak pas mesnatës të së martës, 8-vjeçari u dërgua në ishullin e Kretës, në Heraklio.

Pavarësisht përpjekjeve të mjekëve, djali i v0gël la fr- ymën e tij të fundit pak pas orës 8 të mëngjesit të së mërkurës.

Leave a Reply