Νdērroη јеtë Humoristi ynë i madh Rasim Thaçi


Sot na paska lënë humoristi ynë i madh Rasim Thaçi. Me personazhin e tij fiktiv, Cima, na bëri të gjithëve të qeshim. Vërtetë një aktor i madh. Fizikisht nuk është më me ne, por biografia tij e pasur dhe emri tij i njohur do të jeton përgjithmonë! Familjes Thaçi, miqve dhe kolegëve të tij i shprehi ngushëllimet.

Νdërr0η јеtë Humoristi ynë i madh Rasim Thaçi

Leave a Reply